Convocatòria presencial i telemàtica del Consell Plenari del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

16/05/2022 - 13:01

Participació. Dijous, 19 de maig, a les 18.30 h, tindrà lloc el consell Plenari del districte en sessió ordinària presencial i per videoconferència. L’acte comptarà amb subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes i bucle magnètic.

Dijous, 19 de maig, a les 18.30 h, a la sala de plens tindrà lloc el consell Plenari del districte en sessió ordinària presencial i per videoconferència. L’acte comptarà amb subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes i bucle magnètic.

Amb motiu de la millora de la situació sanitària actual de la covid-19 se celebrarà amb la totalitat de membres del Consell del Districte. Així mateix, els veïns i les veïnes que vulguin assistir-hi, ho podran fer de forma presencial, sempre respectant les mesures sanitàries actuals (de ventilació de la sala i d’ús de mascaretes si ho prefereixen).

Les peticions de formulació de les sol·licituds d’intervenció de veïnes i veïns que vulguin assistir-hi telemàticament, es podran fer fins a les 18.30 h del dimecres, 18 de maig de 2022, mitjançant la plataforma municipal IRIS.

La sessió serà retransmesa des de la sala de Plens de la seu del Districte, plaça del Consell de la Vila núm 7, i es podrà seguir per streaming a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Barcelona,  i des de la pàgina web del Districte.

Mesures d’accessibilitat

L’acte comptarà amb subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes, a més a més, la sala disposa de bucle magnètic.

Intervenció virtual en directe de les entitats veïnals i de la ciutadania

La participació de representants de les entitats veïnals i de la ciutadania serà de forma virtual. Les persones que vulguin intervenir sobre els temes concrets dels punts de l’ordre del dia que figuren a la part decisòria i a la part d’impuls i control, han de demanar-ho mitjançant la plataforma municipal IRIS fins a les 18.30 hores del dia 18 de maig de 2022, en l’apartat òrgans de participació de les informacions i consultes de la web municipal on n’hi haurà un específic per al Plenari del Districte, que inclourà un formulari amb uns camps específics, continguts en els enllaços següents:

PLENARI_SARRIA_SANT GERVASI: https://atencioenlinia.ajuntament.barcelona.cat/

Català: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=547

Castellà: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=548

Anglès: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=549

Es recorda que la identificació ha de ser de forma completa amb nom i cognoms. No s’admetran pseudònims ni sigles abreujades.

Les persones que demanin intervenir mitjançant participació directa i ho hagin demanat prèvia i expressament rebran l’enllaç una hora abans de l’inici del Plenari. La Presidència del Consell del Districte donarà compte en el punt a què es refereixin, de les sol·licituds de participació rebudes mitjançant aquest canal, donant la paraula durant la sessió al regidor del Districte per què doni resposta.

Les intervencions del torn final de l’ordre del dia, depenent de la durada temporal de la sessió fins al moment de tractar aquest punt, no seran presentades pels ciutadans ni llegides  ni contestades en la mateixa sessió, en cas que no puguin ésser presentades i/o respostes pel govern del Districte en directe, es podrà posposar llurs respostes posteriorment, i per escrit, mitjançant la mateixa plataforma IRIS, si escau.

Es recorda a les persones que demanin intervenir mitjançant participació directa, que la sessió es gravarà en streaming, i, per tant, la seva participació serà retransmesa en directe, i no podran gravar la sessió des dels seus ordinadors sense l’autorització expressa de la resta de participants.