Dia Internacional de la Dona al Centre Cívic Can Castelló

01/03/2021 - 17:05

8M. En el marc del 8 de març, el Centre Cívic Can Castelló ha preparat una programació gratuïta de dues activitats; una xerrada i una exposició que es perllonga tot el mes.

En el marc del 8 de març, el Centre Cívic Can Castelló ha preparat una programació gratuïta de dues activitats; una xerrada i una exposició que es perllonga tot el mes.

Les activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia. Es realitzen d’acord amb els protocols de prevenció i seguretat de la covid-19.

 Podeu gaudir d’una xerrada i d’una exposició que s’allarga durant el mes de març.

 Dimecres, 10 de març, a les 18.30 h

 ‘Què fer davant un cas de violència masclista?’

Saps que hi ha diferents tipus de violència masclista? Saps com actuar per tal d’acompanyar de manera adequada a una persona que n’està patint o n’ha patit? Amb aquesta xerrada volem sensibilitzar i conscienciar a la població de les desigualtats de gènere i de la violència masclista que pateixen les dones així com dotar d’eines per saber com s’ha d’actuar davant un cas d’aquestes característiques. L’activitat s’emmarca en el Dia Internacional de la Dona.

A càrrec de l’advocada Sònia Ricondo Garcia.

Inscripció prèvia

Més informació

Del 8 al 26 de març

Mostra ‘Dones supervivents’

Horari de l’exposició de 10 a 20.30 h

Dins el marc del 8 de març, aquesta mostra és el resultat de la participació de 12 dones molt diverses, totes elles supervivents de violències masclistes, que ofereixen fotografies simbòliques de la seva fortalesa i resiliència, acompanyades d’un escrit personal en el que manifesten eines i relats de recuperació i superació.

A càrrec Hèlia Dones

Organitzador de l’activitat: Esther Aguilera

Més informació