Durant l’estiu podeu seguir donant sentit a les bosses de paper!

09/08/2022 - 13:54

Solidaritat. Dos punts de recollida segueixen oberts durant el mes d'agost a disposició de les persones que vulguin portar-hi les seves bosses.

Dos punts de recollida segueixen oberts durant el mes d'agost a disposició de les persones que vulguin portar-hi les seves bosses.

Podeu seguir col·laborant amb el projecte solidari portant les bosses de paper que no utilitzin, en uns contenidors que trobaran als següents espais:

  • Seu del Districte de Sarrià – Sant Gervasi: de l’1 al 26 d’agost, de dilluns a divendres des de les 9.00 fins a les 15.00 h.
  • Mercat de Sarrià: tot el mes d’agost, de dilluns a dissabte des de les 8.00 fins a les 14.30 h. Accedeix directament per la porta del Carrer Pare Miquel de Sarrià.

‘Bosses amb sentit’ és una iniciativa de La Fundació Aspasim en col·laboració amb l’Eix Comercial i el Districte de Sarrià – Sant Gervasi. El projecte solidari pretén donar una segona vida a les bosses de paper en desús dels veïns i veïnes del barri i, alhora, fomentar l’ocupació de les persones beneficiàries de la fundació. El nou projecte té com a objectius promoure l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual greu i teixir xarxa entre els comerços del barri de Sarrià. És un projecte que uneix el reciclatge, la inclusió i la solidaritat.

Amb el projecte es fomenta l’economia circular, ja que les persones particulars poden dipositar les bosses de paper que ja no necessiten, en diversos punts de recollida del barri. El personal de la Fundació Aspasim és qui s’encarregarà de la seva recollida i, a posteriori, pintar-les i decorar-les. Els comerciants podran comprar aquestes bosses, que inclouran el logotip del seu comerç.

Els beneficis de les compres finançaran projectes socials que es desenvolupen a l’entitat, permetent fer realitat iniciatives d’educació, ocupació, habitatge, salut i oci, en les que participen persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Tots els comerços del barri que decideixin adherir-se al projecte, rebran un segell que podran situar a la porta, al taulell o a la botiga en línia. Aquest element remarcarà el caràcter sostenible, inclusiu i solidari d’aquests establiments.

Què és la fundació Aspasim?

La fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que, des de 1938, potencia el benestar i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual greu, a través de projectes educatius, ocupacionals, d’habitatge, de salut i d’oci. Aspasim compta amb 284 persones ateses, 92 treballadors, 170 voluntaris i 302 mecenes.