Sant Medir a casa

02/03/2021 - 20:11

Bordeta. Enguany que no hi ha cercavila, la Colla de la Parròquia de Sant Medir convida a recuperar-ne fotos antigues i fer la festa a casa, compartint-ne les imatges.

La pandèmia de covid-19 fa que enguany la festa més dolça sigui una mica amarga, perquè les carrosses dels romeus i romeves de Sant Medir no podran desfilar i omplir de caramels els carrers de Gràcia i de la Bordeta. Però la Colla de la Parròquia de Sant Medir convida a recuperar-ne fotos antigues i també a fer aquest any la festa a casa, compartint-ne les imatges i podent guanyar 60 €.

Els actes presencials de Sant Medir es limiten aquest any als representants de les diverses colles de Gràcia, Sant Gervasi i la Bordeta, que ja van participar a la tradicional benedicció dels caramels i el pregó retransmès en directe des del Districte de Gràcia. Diumenge vinent també beneiran els estendards a la Bordeta, però sense cercavila ni cap mena d’acte públic festiu.

Enguany la festa es trasllada a la casa de cadascú, qualsevol dia des d’avui que és Sant Medir fins al 10 de març. Amb un premi de 60 €, la Colla de la Parròquia de Sant Medir ens convida a:

  1. Reunir a tothom que hi hagi a casa.
  2. Posar música i muntar una festa com més boja, millor. Deixant les preocupacions a fora i, si pot ser, relacionada amb els motius tradicionals de Sant Medir.
  3. Enregistrar un vídeo de 30-60 segons.
  4. Enviar-ho a la Colla per correu (collaparroquiasmedir@gmail.com), WhatsApp (686 74 80 69) o missatge directe d’Instagram, que ho compartiran al perfil @CollaParroquiaSantMedir.

Si teniu fotos més o menys antigues de la festa de Sant Medir a la Bordeta, també podeu guanyar 60 €: pugeu-les a Instagram etiquetant a la @CollaParroquiaSantMedir, que les redifondrà. La guanyadora serà escollida per votació dels seguidors/es.

A més, aquests dies en alguns comerços de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc trobareu aparadors decorats amb motius de Sant Medir. Participen, fins al 6 de març, al concurs d’aparadors que ha recuperat enguany la Federació de Colles de Sant Medir.