Obres de millora del paviment de la calçada de la Ronda del General Mitre

21/07/2021 - 13:35

Obres. Els treballs es duran a terme durant dos dies, el 7 i 8 d’agost, en horari de 8 a 20 hores, en el tram de la plaça Prat de la Riba i la rotonda del carrer del Doctor Fleming.

Els treballs es duran a terme durant dos dies, el 7 i 8 d’agost, en horari de 8 a 20 hores, en el tram de la plaça Prat de la Riba i la rotonda del carrer del Doctor Fleming.

L’actuació es realitzarà en dues jornades de treball i en dues fases.

Durant la primera fase s’executarà la reparació de la meitat dels junts de la calçada del costat muntanya, i  a la segona fase la reparació de la meitat dels junts de la calçada del costat mar. Aquests treballs comportaran les següents afectacions de trànsit:

Dissabte 7 d’agost:

Tall de la calçada sentit Pl. Prat de la Riba. L’itinerari alternatiu s’efectuarà pels carrers Doctor Fleming, Bori i Fontestà i Avinguda de Sarrià. Mentre duri l’afectació, quedaran anul·lades les parades d’autobusos situades en aquest tram (codis 487 i 1941) de les línies 70 i H6 de TMB. Els autobusos es derivaran per l’itinerari alternatiu indicat per a la resta de vehicles. Es permetrà l’entrada i sortida als guals de veïns particulars ubicats a la calçada del costat muntanya creuant la mitjana de la Ronda General Mitre sempre amb la regulació i coordinació dels operaris.

Diumenge 8 d’agost:

Tall de la calçada sentit del carrer del Doctor Fleming. L’itinerari alternatiu s’efectuarà pels carrers Numància, Déu i Mata i Entença. Mentre duri l’afectació, quedaran sense servei les parades d’autobusos situades en aquest tram (codis 940 i 1938) de les línies 70 i H6 de TMB. En aquesta fase es mantindrà en tot moment la circulació de la calçada del costat muntanya en sentit Llobregat.

Els accessos als pàrquings estaran habilitats.

Disculpeu les molèsties. Gràcies per la vostra col∙laboració.