Millores al camp municipal de futbol de Vallvidrera

06/07/2022 - 12:06

Obres. El camp de gespa artificial ha complert 12 anys i ha arribat al final de la seva vida útil recomanable. Les obres van començar el 30 de juny, i la finalització es preveu pel proper mes de setembre.

El camp de gespa artificial ha complert 12 anys i ha arribat al final de la seva vida útil recomanable. La substitució no comporta cap afectació a l’activitat esportiva. Les obres van començar el 30 de juny, i la finalització es preveu pel proper mes de setembre.

El passat 30 de juny es van iniciar les obres de substitució de la gespa i millora del Camp de futbol Vallvidrera. El camp de futbol objecte del projecte està situat al districte de Sarrià Sant Gervasi i queda ubicat al carrer d’Elisa Moragas i Badia, proper al centre cívic de Vallvidrera. El complex esportiu de Vallvidrera està format per un camp de futbol 11. La gespa artificial existent data de l’any 2009.

L’objecte del projecte és la substitució de la gespa artificial, ja que el terreny de joc està molt compactat i la fibra molt desgastada. L’esgotament de les propietats actuals comporta que el camp tingui unes condicions poc recomanables per a la pràctica del futbol donat que les seves propietats biomecàniques són molt baixes i poden causar lesions als jugadors.

El termini previst d’execució és de 9 setmanes.

Gràcies per la vostra col·laboració