Tornen les convocatòries dels Consells de Barri del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

09/04/2021 - 11:46

PARTICIPACIÓ. Durant el mes d'abril es convocaran els 6 consells de barri del Districte de Sarrià - Sant Gervasi del segon trimestre de l'any.

Durant el mes d'abril es convocaran els 6 consells de barri del Districte de Sarrià - Sant Gervasi del segon trimestre de l'any.

Les dates previstes pels Consells de Barri del darrer trimestre de l’any són:

A causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19, la celebració dels Consells de Barri seran en format NO presencial. L’enllaç per seguir-lo es compartirà al web del Districte dies abans i el mateix dia es podrà seguir en directe des de la pàgina principal.

Si algú desitja presentar preguntes ho podrà fer fins les 18 h del dia abans a través de la plataforma DECIDIM.BARCELONA, en un enllaç que es compartirà prèviament amb la informació de cada Consell de Barri.

Què son els Consells de Barri?

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social.

Està format pel regidor de Districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, els ciutadans.

Què s’hi fa?

Parlar de plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri. Un cop acordat tot, es transmeten les propostes als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.