El cicle que ja porta vuit edicions presenta tallers de showcooking per aprendre plats de la cuina tailandesa, l’andina, l’africana, la marroquina, la balcànica o la italiana.
Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però per assegurar-ne la qualitat i el bon funcionament, a excepció de l’activitat que es fa als Jardins de Vil·la Florida, la resta requereixen d’una inscripció prèvia.
Les inscripcions es poden realitzar a partir de dilluns, 15 de maig.
Programació
Dilluns, 12 de juny
De 12.00 a 14.00 h ‘Cuina tailandesa’
A càrrec de Maria Pilar Ibern “Gavina”
Showcooking
De 17.00 a 19.00 h ‘Cuina andina’
A càrrec de Maria Pilar Ibern “Gavina”
Showcooking
Dimarts, 13 de juny
De 18.30 a 20.00 h ‘D’Àfrica o d’Egipte?’
A càrrec del Xef David Sanmartin
i la nutricionista Mercè Gonzalo
Showcooking
Dimecres, 14 de juny
De 19.30 a 20.30 h ‘Tast de còctels del món’
A càrrec de Mauri Giménez de cocktailsperquesi.com
Show Bartending
Dijous, 15 de juny
D’11.00 a 13.00 h ‘Cuina marroquina gatzara’
A càrrec de Zero Waste Barcelona i Fettouma Boukary,
de la Fundació Bayt al-Thaqafa
Taller
De 17.30 a 20.00 h ‘Cuina britànica en anglès’
A càrrec de Joe Woodward
Showcooking
Divendres, 16 de juny
D’11.00 a 13.00 h ‘Sabor dels Balcans: Cuina búlgara i de més
enllà’
A càrrec de Georgi Stoyanov
Taller
De 19.30 h a 21.00 h ‘Música i tast en un vespre d’estiu’
A càrrec de Les Llebrenques i David Sanmartín
Showcooking
+concert
Dissabte, 17 de juny
D’10.30 a 12.30 h ‘Masses italianes dolces i salades’
A càrrec d’Eva Alcaraz
Taller familiar