Continguts per mes

Enguany, el Mercat de la Boqueria celebra el seu 180è aniversari. Estan preparats un seguit de tallers i d'actes durant tot l'any perquè els amants del mercat pugueu aprofitar el vostre espai preferit encara més! Cursos de cuina, converses, tallers... i molt més!  Avui, el cuiner Isma Prados, ha inaugurat el cicle de 'Cuines del Món' amb la cuina marroquina. Juntament... Seguir llegint
L'aula de cuina del Mercat del Ninot encén els fogons una setmana més i ve carregada de tallers "Cuinem al Ninot" de cuina de tota mena i per a totes les edats. Voleu conèixer-les? Demà, 17 de gener, a partir de les 10:30 hores hi tindrà lloc el taller "La reina de l'hivern:la carxofa", que també es repetirà a les 18:30 hores. Cadascun dels plats del taller aniran... Seguir llegint
El bròquil es tracta d'una verdura molt versatil a la nostra cuina, baixa en calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerígens. Però, sabíeu que és un superaliment? Sí, sí... és una de les hortalisses considerada amb més nutrients per unitat de producte. Les vitamines més destacades del bròquil són la vitamina C, que en té en la... Seguir llegint
Les festes ja han passat i un any més la gastronomia va estar-hi molt present però els mercats no descansen i en aquest sentit, aquesta setmana des del Mercat del Ninot han organitzat diversos tallers de cuina per a tots els gustos i edats.  El proper dijous 9 de gener el taller de Cuinem al Ninot anirà dedicat a la cuina d'aprofitament. Així doncs, a partir de l'elecció de tres... Seguir llegint
El tortell de Reis és un pastís típic de la cuina catalana en forma d'anella i que de comunament es fa de pasta de brioix o de pasta fullada. Es farceix de diversos ingredients com ara massapà, nata, crema, melmelada, cabell d'àngel, etc. i pot portar fruita confitada o pinyons, a més del sucre de llustre al damunt. Recordeu que als Mercats de Barcelona... Seguir llegint