• 1 ceba petita
• 1 poma pelada i sense cor
• 1 pera pelada i sense cor
• panses o "cranberries" secs
• pell de taronja ratllada
• vinagre de poma
• 4 cullerades de sucre moreno
• gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
• formatge de cabra cremós de pell florida
• pa de coca
• brots aromàtics o herbes
Talleu la ceba, la poma i la pera a dauets.
Poseu-ho a coure tot junt i a foc baixet amb les panses, canyella, gingebre, sucre, vinagre i un pessic de sal. Espereu que s'evapori el líquid i tingui pinta de confitura.
Obriu el pa de coca per la meitat i torreu-lo.
Poseu una cullerada de chutney a cada torrada i una rodanxa de formatge a sobre.
Doneu-li un cop de forn i acabeu-ho amb un toc de pebre. Serviu amb uns brots aromàtics per refrescar i un filet d'oli.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI CUINA'M DEL MERCAT DE LA VALL D'HEBRON
Afegeix un comentari