• 200 g de segó
• 200 g d’avena
• 200 g de sèsam
• 200 g de farina
• 30 g de llevat
• 30 g de mantega
• 20 g de sal
• Aigua
• Ou
Barrejarem tots els ingredients menys l’aigua i el sèsam i els pastem durant 13 minuts (en la màquina pastadora). La deixarem reposar de 5 a 10 minuts i a continuació, posarem una mica de farina sobre la taula i a sobre la massa, que estirarem amb el corró. Després la posarem a la plata del forn i li donarem forma amb un ganivet.
La pintarem amb ou rebaixat amb una mica d’aigua perquè no se’ns cremi la massa i li tirarem el sèsam per sobre, que quedi ben repartit. En tindrem de diversos gustos si per sobre d’una part de la massa hi tirem avena o formatge ratllat.
Tot seguit començarem a tallar les galetes i només faltarà posar-les al forn, a 200 graus, de 18 a 20 minuts.
RECEPTA CEDIDA PEL FORN LA TORNA DEL MERCAT DE SANTA CATERINA
Afegeix un comentari