• Vinagre d’arròs amb sucre i sal
• Sèsam
• Farina d’espelta
• 2 lloms de truita de riu
• Alga nori
• Cibulet
Bullirem el fals arròs –pasta preparada a partir de farina d’espelta- durant 3 o 4 minuts i filetejarem els lloms de truita. Quan el fals arròs estigui cuit, el colarem i el col•locarem en un recipient. Hi incorporarem el vinagre d’arròs amb sucre i sal, el remenarem bé i l’anirem refredant.
Un cop refredat podrem muntar els makis. Col•locarem l’alga nori sobre el sushi roll i després l’omplirem amb una tira de fals arròs d’espelta. Enrotllarem el maki i el tallarem a trossos de la mateixa mida. A sobre de cada maki hi col•locarem un filet de truita i després ho regarem amb salsa de soja, llavors de sèsam i una mica de cibulet fresc picat.
RECEPTA CEDIDA PEL RESTAURANT FOGÓ DELS ENCANTS BARCELONA
Afegeix un comentari