• 15 cl de nata líquida
• 2 racions de cafè soluble (4 g)
• 16 melindros
• 4 cullerades de sucre
• 300 g de mascarpone
• 1 cullerada de marsala o de rom
• 1 cullerada rasa de cacau amarg en pols
Abocarem la nata líquida en un bol per amanides i la col·locarem al congelador. Bullirem 30 cl d'aigua i prepararem un cafè instantani. Disposarem a cada got 4 melindros tallats per la meitat. Abocarem el cafè per sobre sense mullar-los massa.
Traurem el bol del congelador i muntarem la nata líquida a temperatura freda. Quan comenci a posar-se ferma, afegirem 2 cullerades de sucre. Posarem el formatge blanc en un altre bol i el barrejarem amb el sucre restant i el licor. A continuació incorporarem, a poc a poc, la nata barrejant-ho tot suaument.
Repartirem la barreja sobre els melindros amb cafè i col·locarem els gots a la nevera fins al moment de servir (10 minuts com a mínim). Presentarem els tiramisús molt freds, empolvorats amb el cacau amarg en pols tamisat.
Afegeix un comentari