Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

‘Mollete’ de tinta de calamar amb pop fregit, allioli lleuger i salsa brava

Actiu 26 oct., 2015 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 1 pop de 3 kilos

Per al ‘mollete’
• 1 l d’aigua
• 2 k de farina fluixa
• 150 g de mantega
• 40 g de tinta de calamar
• 60 g de sal
• Pa negre

Per a la barreja de farina
• 1 k de farina de forner Sevillana
• 200 g de Trisol
• 6 g de salsa brava Albert Adrià
• 6 g d’allioli
• Oli de gira-sol

Elaboració: 

Netegem el pop sota l’aixeta, amb molta aigua i insistint ventosa per ventosa. Un cop net, el coem amb abundant aigua durant 1 hora aproximadament. Quan ha passat aquest temps, el punxem per comprovar-ne el punt de cocció. Si és correcte, el retirem del foc i el deixem refredar. Un cop fred, el tallem en rodelles primes i el reservem.

Per fer el ‘mollete’ barregem tots els ingredients, excepte la tinta, en una pastadora i els treballem a velocitat lenta. Quan tota la massa estigui intregada, hi afegim la tinta de calamar, remenem i introduïm el conjunt a la fermentadora.

Quan la massa arribi al seu punt de fermentació, la retirem i la tallem a trossos de 40 grams. A continuació, ho coem a 140 graus durant 12 minuts.

Enfarinem el pot amb la barreja de farina i trisol i el fregim a 180 graus. Tallem el ‘mollete’ per la meitat, el farcim i salsem amb l’allioli i la salsa brava.

RECEPTA DE CASA DE TAPAS CAÑOTA. ÉS UNA DE LES TAPES DE MERCAT DE MERCATS 2015

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.