- 4 lloms de bacallà al punt de sal
- 250 g de pop trossejat cuit
- 150 g de ceba trossejada
- 2 dosis d’all trossejat
- Un raig de vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Oli d’oliva verge extra
- Sal fina
1. Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
2. Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba. Després, posa-hi l’all i ofega-ho a foc lent fins que la ceba agafi color.
3. Aboca-hi un raig de vi i deixa que l’alcohol s’evapori.
4. Afegeix una mica d’aigua (uns 2-3 cm del recipient, sense que cobreixi el producte), i quan estigui bullint, aboca-hi el pop. Remena i afegeix el bacallà i deixa que cogui tapat a foc lent durant uns 5 minuts.
5. Afegeix el pebre vermell, rectifica de sal el brou i el pop. Serveix al plat.
Afegeix un comentari