4 maduixots
1 plàtan
1 poma
el suc d'una o dues taronges
o bé: 2 mandarines
1 got de llet d'ametlles o d'arròs (o qualsevol altre llet que t'agradi)
Opcional:
- flocs de civada o un altre cereal o flocs de sarraí
- si ho voleu més espès, 3 galetes (al gust)
Un batut, més o menyes espès, depenent de la quantitat de llet o suc que hi afegim, sempre ve de gust. És ideal per esmorzar o per prendre a mitja tarda i a banda dels nutrients, sobretot les vitamines, t'aportarà una bona dosi d'aigua.
Si de vegades et fa mandra menjar la fruita sola, aquesta pot ser la teva solució: barrejar-la tota i beure-la! Amb el bon temps, els sucs i batuts de fruites són grans oportunitats per fer passar la sed i per menjar entre hores i a més, podràs canviar els ingredients sovint a mesura que avanci la primavera.
Al març, comencem per pomes, taronges i mandarines, maduixes i maduixots i cireres o gerds. I a mesura que avança l'estació, al maig i juny, ja introduim el meló, la síndria (la fruita que més aigua conté), o el prèssec, la figa i la nactarina o les prunes. Ja pots jugar amb la batedora! Només cal que barregis els ingredients en un recipient amb fondària o bé que els introdueixis en un robot de cuina i facis que totes les parts sòlides siguin líquides.
Bon profit !
Afegeix un comentari