• 1 k de bledes
• Nou moscada
• 1 culleradeta de julivert picat
• 100 g de formatge parmesà ratllat
• 2 rovells d’ou
• ¼ l de nata fresca
• Pa ratllat
• Oli d’oliva
• Sal i pebre
Tallarem les bledes i en treurem les parts més fibroses, les rentarem bé i les escaldarem amb aigua salada. Les escorrerem i n’eliminarem l’aigua de cocció.
Greixarem una plata de forn i hi posarem una capa de bledes, que aromatizarem amb un polsim de nou moscada, una mica de julivert i del parmesà ratllat. Col•locarem a sobre una nova capa de bledes amb nou moscada, julivert i parmesà.
Posarem la nata en una cassola amb els dos rovells d’ou i una mica de sal. Ho courem a foc baix i ho batrem fins que la tinguem muntada, però sense que s’escalfi gaire.
Abocarem aquesta barreja sobre les bledes, les empolsinarem amb pa ratllat i les gratinarem a forn ben calent.
Afegeix un comentari