• 12 llagostins
• 6 olives negres i 6 de blanques
• 2 ous
• llorer
• sal
Per a la salsa rosa:
• 1 cullerada de maionesa
• 1 cullerada de quètxup
• 1 rajolí de conyac
• 1 rajolí de vinagre
• sal
• pebre
Bullirem els ous, un cop cuits i refredats, en picarem un ben fi i l'altre el farem a rodelles.
Bullirem els llagostins amb aigua amb sal i una fulla de llorer durant quatre minuts. Els escorrerem i els pelarem.
Agafarem una broqueta i hi punxarem un llagostí, una oliva negra, un altre llagostí i una oliva blanca. Farem el mateix amb les altres cinc broquetes.
Quan ja les tinguem totes, les col·locarem en una safata, amb els ous tallats a rodelles al costat i la salsa rosa, que haurem empolsinat amb l'ou picat. Ho servirem ben fred.
Per a la salsa rosa:
En el vas de la batidora hi posarem les cullerades de maionesa i quètxup i els rajolins de conyac i vinagre. Ho batrem tot bé, procurant que no quedin grumolls i després hi afegirem la sal i un toc de pebre.
Afegeix un comentari