Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Caneló vegetal de fruits del mar amb carxofes confitades

Actiu 30 des., 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 200 g de carbassó
• 400 g de ceba seca
• 100 g de tomàquet madur
• 2 g d’all sec
• 500 g de musclos
• 200 g de gambes
• 200 g d’escopinyes
• 400 g de carxofes
• 2 dl d’oli d’oliva
• Farigola fresca
• Sal, pebre mòlt i pebre negre en gra
• Llorer

Elaboració: 

Prepararem un sofregit de ceba, all i tomàquet. Tallarem làmines de carbassó molt fines amb el ganivet o a màquina, les escaldarem per poder-les manipular i les sobreposarem les unes a les altres per crear la nostra pasta de caneló.
Obrirem els musclos i les escopinyes per separat en una cassola tapada durant uns mintus, els traurem la closca i els reservarem. Pelarem les gambes i les courem amb aigua bullent amb sal, pebre en gra i llorer durant 2 minuts. Posarem la nostra pasta de carbassó, una mica de sofregit, un parell de musclos i un parell d’escopinyes sense closca i, als extrems, les gambes, i ho enrotllarem formant el caneló.
Netejarem les carxofes, deixant-ne només el cor tallat en quatre trossos, i les confitarem amb oli amb all i la farigola.
Al hora de muntar el plat, posarem el caneló al centre amb l’oli de confitar i les carxofes recolzades al costat.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.