Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Cargols de punxa amb amanit d’olivada

Actiu 07 març, 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 1 k de cargols de punxa
• 1 fulla de llorer
• 1 branca de farigola
• Uns grans de pebre negre
• Sal
• Oli d'oliva

Per a l'amanit d'olivada:
• Pot d'olivada ja preparada (millor olivada negra)
• 2 filets d'anxova,
• Una mica d'orenga
• Oli d'oliva verge
• Unes gotes de vinagre de Mòdena

Elaboració: 

Posarem al foc una olla amb molta aigua, un bon grapat de sal, el llorer, la farigola, el pebre i un raig d'oli. Abans d'encendre'l hi afegirem els cargols de punxa, perquè l'aigua freda ajuda que el cargol no s'encongeixi i surti més de la closca.

L'haurem de deixar bullir 20 minuts i després colar-ho i mentre ho deixem refredar prepararem l'amanit d'olivada: barrejarem bé en un bol dues cullerades d'olivada, els filets d'anxova i l'orenga picada ben fina, fins que ens quedi ben lligat. Després hi afegirem unes gotes de vinagre de Mòdena i prou oli perquè ens surti la quantitat desitjada d'amanit.

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.