• 1 k de cargols de punxa
• 1 fulla de llorer
• 1 branca de farigola
• Uns grans de pebre negre
• Sal
• Oli d'oliva
Per a l'amanit d'olivada:
• Pot d'olivada ja preparada (millor olivada negra)
• 2 filets d'anxova,
• Una mica d'orenga
• Oli d'oliva verge
• Unes gotes de vinagre de Mòdena
Posarem al foc una olla amb molta aigua, un bon grapat de sal, el llorer, la farigola, el pebre i un raig d'oli. Abans d'encendre'l hi afegirem els cargols de punxa, perquè l'aigua freda ajuda que el cargol no s'encongeixi i surti més de la closca.
L'haurem de deixar bullir 20 minuts i després colar-ho i mentre ho deixem refredar prepararem l'amanit d'olivada: barrejarem bé en un bol dues cullerades d'olivada, els filets d'anxova i l'orenga picada ben fina, fins que ens quedi ben lligat. Després hi afegirem unes gotes de vinagre de Mòdena i prou oli perquè ens surti la quantitat desitjada d'amanit.
Afegeix un comentari