Ingredients
per a 4 persones
12 carxofes del Prat molt tendres
sal en escates
oli d’oliva verge extra
60 g de pinyons torrats
60 g de formatge curat d’ovella
porradell picat
125 g de fesols de Santa Pau cuits
1 fulla de roure
Elaboració:
Peleu les carxofes quedant-vos amb els cors. Poseu-los en una recipient amb aigua i llimona perquè no s’oxidin. Eixugueu-los molt bé i talleu-los a rodelles fi nes.
Disposeu-les al damunt del plat. Al damunt poseu-hi uns fesols de Santa Pau, un xic de porradell picat, uns fl ocs de formatge i les puntes de l’enciam fulla de roure. Acabeu amb un polsim de sal i un bon raig d’oli d’oliva i els pinyons tallats menuts.
Bon profit!
RECEPTA CEDIDA PELS MAJORISTES DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA. Una creació del cuiner Pep Nogué (@pepnogue)
Afegeix un comentari