320 g de bacallà esqueixat
½ (50 g) de pebrot vermell
½ (50 g) de pebrot groc
¼ de manat de coriandre
Per a la llet de tigre
Suc d’1 taronja
100 cc de salsa Ponzu
100 cc de fumet de peix de roca
½ ceba morada
Coriandre
Bitxo fresc
Sal
Per a la ceba morada marinada
½ ceba morada
100 cc de salsa ponzu
1 bossa de buit
Comencem fent la llet de tigre. Mesclem tots els ingredients i els deixem macerar dins la nevera durant un dia. A continuació ho colem i conservem el líquid. Rectifiquem de sal i de pebre.
Tallem la ceba morada a juliana, molt fina, i l’embassem dins una bossa de buit amb la salsa ponzu.
Per al ceviche, tallem el bacallà a daus, els pebrots també a daus, molt petits, i piquem el coriandre.
Mesclem tots els ingredients en un bol amb la llet de tigre. A l’hora de servir, posem primer el ceviche i al damunt la ceba marinada.
RECEPTA DE LA BACALLANERIA PERELLÓ 1898 (MERCAT DEL NINOT) PER A MERCAT DE MERCATS 2017
Afegeix un comentari