• 1 coliflor petita tallada a trossos
• 1 salmó mitjà
• ½ ceba trinxada
• 3 alls i 2 bitxos, tot trinxat
• ½ cullereta de llavors de comí
• ½ cullereta de llavors de mostassa
• ½ cullereta de cúrcuma i ½ de curri en pols
• 1 cullerada d'oli
• 1 tomàquet trinxat
• Sal i aigua
En una cassola mitjana on haurem escalfat l'oli, hi fregirem la ceba, l'all, les espècies i el curri. Ho barrejarem bé i hi afegirem la coliflor tallada a trossos, els bitxos i sal, al nostre gust.
Ho deixarem coure 5 minuts i, si veiem que la coliflor es comença a enganxar, hi afegirem una mica d'aigua. Després hi posarem el salmó i el tomàquet i ho deixarem coure tot durant 25 minuts més.
Ho podem servir amb arròs o amb pa pita.
Afegeix un comentari