• 100 g de cuscus precuit en sec
• 1/2 pit de pollastre
• 1/2 ceba
• 1/2 pebrot vermell
• 1/2 pebrot verd
• 1/2 carbassó
• 250 ml de brou de verdures
• 20 g nous
• 20 g panses
• 10 g de mantega
• Oli
• Sal
• 1/2 cullerada de cafè de curri
Prepararem el cuscús precuit segons les indicacions del fabricant, amb oli, brou i mantega (també podem fer servir només aigua o un brou suau de pollastre) i, mentre reposa, hi afegirem la mantega i remenarem amb una forquilla perquè ens quedi sense grumolls.
Tallarem a trossos molt petits les verdures i el pollastre i en una paella o wok amb un raig d’oli, saltarem les verdures i el pollastre amb una mica de sal durant 7 minuts. Hi afegirem la fruita seca, el curri i un raig de brou de verdures, pollastre o aigua.
Li donarem unes voltes durant 1 minut i afegirem el cuscús a la paella. Ho courem tot junt durant 3 minuts més.
RECEPTA CEDIDA PER MARGA PRADAS, DEL BLOG L’HORA DEL TÀPER
Afegeix un comentari