- 1 pa de xapata
- 2 filets de pit de pollastre
- 1 alvocat madur
- 1/2 tomàquet d’amanir
- 1/2 ceba dolça o tendre
- 1/2 llima
- 1 branca de coriandre
- Sal
- Oli d’oliva Verge extra
En una paella calenta amb unes gotetes d’oli, fregim el pollastre. Reservem el pollastre i el seu suc.
Per fer el guacamole, pelem l’avocat i el posem en un bol amb el pinyol. Triturem amb l’ajut d’una forquilla i li afegim el coriandre, la ceba i el tomàquet ben picats. Ho amanim amb sal, oli i el suc de la llima i barregem molt bé.
Obrim el pa per la meitat i untem una cara amb el guacamole. L’altre cara la suquem amb el suc del pollastre. Afegim el pollastre a tiretes i salem.
Podem marcar-lo una mica a la paella perquè ens quedi més cruixent.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI CUINA DEL MERCAT DE LA GUINEUTA I ELABORADA DURANT EL TALLER 'D'ENTREPANS SALUDABLES'
Afegeix un comentari