• 55 g d’anxoves
• 50 g d’olives negres
• 115 g de formatge manxego o cheddar
• 100 g de farina
• 115 g de mantega
• ½ culleradeta de pebre de caiena
Pre-escalfem el forn a 150º.
Desfem la mantega al microones i la barregem amb la farina. Tallem les anxoves i les olives negres a trossets petits. Ratllem el formatge. Ho barregem tot fins aconseguir una mescla homogènia. Hi afegim el pebre i ho acabem de remenar.
Estirem la massa amb el corró sobre un full de paper de forn i amb un talla-galetes fem les porcions. Posem les pastes, estrelles en aquest cas, sobre la safata del forn amb el paper sota. La posem al forn uns 20 minuts a 150º o fins que veiem que ja estan daurades)
Les retirem del forn i les deixem refredar sobre un paper de cuina.
RECEPTA CEDIDA PER L’ESPAI CUINA’M DEL MERCAT DE VALL D’HEBRON
Afegeix un comentari