1/2 litre de brou de pollastre
1/2 quilo de Fideus nº 2
8 meitats de peus de porc cuits desossats i trossejats
30 gr de ceps deshidratats
2 grans d'all
Bolets shitakes 1/2 quilo
Sal, oli d'oliva
Deixem els ceps deshidratats en remull en el brou de pollastre calent que vagi agafant el gust dels bolets.
Sofregim els fideus en una paella amb oli de gira-sol fins que quedin daurats d'una manera uniforme i escorrem.
Netegem els shitakes i trossegem en juliana i els sofregim a foc suau.
Afegim els alls laminats molt fins.
Afegim els fideus i els peus de porc.
Afegim el brou amb els bolets deshidratats de poc a poc. A mesura que vagi absorbint anem afegint.
Apartem del foc cobrint amb draps de cuina nets i secs.
Recepta de Diego Molina de Gastronomia practica, cedida per l’Espai Cuina’m del Mercat de la Vall d’Hebron.
Afegeix un comentari