Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Gambes amb verduretes al vapor i sèsam

Actiu 08 març, 2013 Per Redacció Mercats BCN With 1 Comentaris
Ingredients
per a 4 persones

• 400 g de gambes
• 200 g de carbassa
• 200 g de carbassó
• 100 g de mongeta tendra
• 100 g de bolets
• 1 cullerada de llavors de sèsam
• 2 cullerades de salsa de soja
• 4 cullerades d'oli
• Sal i pebre

Elaboració: 

Pelarem i tallarem a daus petits la carbassa i el carbassó, traurem els fils de la mongeta tendra i la tallarem a juliana i netejarem els bolets. Ho posarem tot a la vaporera i ho cuinarem durant 15 minuts.

Mentrestant, pelarem les gambes, las saltarem amb oli i els afegirem les llavors de sèsam. Desglaçarem la paella amb la salsa de soja i ja podem emplatar: al fons del plat les verduretes, a sobre les gambes, salpebrarem, ho regarem amb la soja i a taula.

Comentaris

gambas

Enllaç permanent Enviat per Nina el dl., 28/10/2013 - 09:20
  • respon

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.