15g de maizena
350ml de llet de coco
40g de sucre
250g de mango
50g de sucre
50ml d’aigua
2 fulles de gelatina Lemon curd
Crema de coco
Dissoleu la maizena en una mica de llet de coco freda.
Incorporeu-ho amb la resta de llet de coco i el sucre a una cassola a foc mitjà. Remeneu-ho constantment fins que s’espesseixi.
Coulis de mango
Prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre a foc suau durant uns dos o tres minuts.
Retireu-ho del foc i incorporeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades.
Talleu el mango a bocins i afegiu-hi l’almívar. Tritureu-ho amb el túrmix.
Muntatge del got
Repartiu una base de lemon curd dins de cada gotet.
A sobre, repartiu una capa de crema de coco i deixeu-la refredar a la nevera.
A sobre, repartiu una capa de coulis de mango i deixeu-lo quallar a la nevera.
Recepta cedida per Gemma Clofent de l'Espai de Cuina del Mercat Guinardó
Afegeix un comentari