75g de xocolata blanca
75g de torró de Xixona
125g de mascarpone
100ml de nata per muntar
50ml de llet
1 fulles de gelatina
60g de mantega pomada
50g de sucre
90g de farina
25g de sèsam negre
Melmelada de pinya
Mousse de torró i mascarpone:
Remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en la llet calenta.
Foneu la xocolata al microones i barregeu-la amb la llet. Afegiu el mascarpone i el torró ratllat i barregeu-ho bé.
Semi munteu la nata i incorporeu-la suament a la mescla anterior.
Crumble de sèsam negre
Barregeu el sucre, la farina i el sèsam. Incorporeu la mantega tallada a dauets.
Barregeu amb les mans pessigant la massa. Quan la barreja s’hagi tornat homogènia i amb una textura sorrenca, repartiu-la sobre un paper de forn.
Coeu-la a 180º fins que tingui un color daurat. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho tancat hermètic.
Muntatge del got
Repartiu una base de melmelada dins de cada gotet.
A sobre, repartiu una capa de mousse de torró i deixeu-la quallar a la nevera.
Just al moment de servir repartiu una tercera capa de crumble per sobre.
Recepta cedida per Gemma Clofent de l'Espai de Cuina del Mercat de la Guineueta.
Afegeix un comentari