• 500 g de carn de bou
• 500 g de remolatxa bullida
• Comí
• 4 ceballots
• 4 cullerades d'oli
• 4 cullerades de nata líquida barrejada amb 4 de iogurt
• Sal i pebre
Pelarem la remolatxa i la bullirem amb força aigua amb sal,picarem la carn i tallarem els ceballots al llarg, per picar-los després.
En un bol fondo hi posarem la carn, la salpebrarem i li afegirem la meitat dels ceballots picats. Hi posarem vuit cullerades d'aigua i ho amassarem tot bé. Amb les mans formarem 4 hamburgueses que fregirem en una paella durant uns 10 minuts, anant-les girant de tant en tant.
Ratllarem la remolatxa i prepararem una salsa amb la barreja de nata líquida, iogurt i la resta dels ceballots picats. A l'hora d'emplatar, posarem la remolatxa ratllada al fons, l'hamburguesa a sobre i ho banyarem tot amb la salsa.
Afegeix un comentari