• 2 culleradetes de llavors de comí
• 400 g de cigrons cuits i escorreguts
• 25 g de ametlla mòlta
• 1 all
• 150 ml de iogurt natural
• 1 cullerada d'oli d'oliva
• 2 culleretes de menta fresca picada
• Suc de 1/2 llimona
• Sal
• Pebre negre
• Oli d'oliva i pebre vermell per decorar
• Pa pita per acompanyar
Posarem una paella a escalfar i hi afegirem les llavors de comí. Les fregirem sense oli i quan comencin a deixar anar l'aroma les retirarem. En reservarem una petita quantitat per decorar i posarem la resta al got de la batedora.
Hi afegirem els cigrons, l'ametlla, l'all, el iogurt, l'oli d'oliva, la menta, el suc de la llimona, la sal i el pebre. Batrem tots els ingredients fins que quedi una pasta homogènia.
Posarem l'hummus en un recipient per portar a taula i el deixem reposar una mitja hora. Al moment de servir hi afegirem un raig d'oli i ho empolsinarem amb pebre vermell i les llavors de comí reservades. Ho treiem a taula amb el pa pita al costat.
Afegeix un comentari