• 8 filets de llenguado
• 250 ml de fumet de peix
• 400 g de rovellons
• 2 cullerades d’oli
• 250 ml de nata líquida i 50 de mantega
• 2 rovells d’ou
• 3 cullerades de farina
• Ceba tendra
• Sal i pebre
Salpebrarem els filets de llenguado, els enfarinarem i els fregirem 3 minuts per cada banda en una paella on haurem fos la meitat de la mantega. Els reservarem calents.
Netejarem els bolets amb un drap humit i els fregirem durant tres minuts en oli molt calent. Els salpebrarem i els passarem pel colador xinès. Els reservarem calents.
Aprofitarem el líquid de la cocció per afegir-lo al fumet i el deixarem reduir a una quarta part. Hi afegirem la nata líquida i la mantega i ho deixarem reduir durant 1-2 minuts. Només quedarà afegir-hi els rovells d’ou lleugerament batuts i barrejar-ho bé abans d’emplatar.
Afegeix un comentari