• 300 g d’arròs
• 100 g de cansalada adobada tallada a daus
• 1 gra d’all picat
• Unes branques de julivert i coriandre picats
• Un brot petit de farigola
• 50 g de formatge parmesà ratllat
• 2 tomàquets madurs, escaldats, pelats, sense les llavors i triturats
• 3 cullerades d’oli d’oliva
• Sal i pebre mòlt
En una cassola, posarem a daurar els trossos de cansalada amb una cullerada d’oli. Quan ja han canviat el color de crus, hi afegirem les herbes i l’all. Remenarem i ràpidament hi afegirem el tomàquet. Ho deixarem coure uns 10 minuts. En aquest punt, hi tirarem un litre d’aigua o, si es vol més gustós, brou.
Quan arrenqui el bull, hi afegirem l’arròs, condimentarem amb sal i pebre, i ho deixarem coure uns 15 minuts. Haurem de remenar de tant en tant. Ho retirarem del foc i, finalment, hi posarem el formatge ratllat i 2 cullerades d’oli d’oliva.
Afegeix un comentari