Merenga
-Clara d’ou 30gr
-Sucre 32gr
-Sucre glacé 33gr
-Ametlles 30gr
Crema pastissera
-Llet 250ml
-Vainilla vaina ½
-Blat de moro 50gr
-Sucre 38gr
-Rovell d’ou 60ml
-Mantega 25gr
Massa merenga
Daurar les ametlles 10min. El forn a 180graus, refredar i picar.
Escalfar el forn 100gr. Muntar la clara a punt de neu, anar incorporant el sucre i el sucre glacé.
Incorporar les ametlles a la massa amb una espàtula.
Incorporar en motlles de mitja esfera petits, introduir al forn.
Deixar reposar en nevera una hora i desemmotllar.
Crema pastissera
Bullir 65gr de llet al la vaina de vainilla, un cop arribi a bullir apagar el foc i deixar infusionar amb la vainilla tapat 30 minuts.
Unir tots el ingredients secs, amb un colador tamisar sobre la llet ja bullida.
Incorporar a foc lent fins que veiem que queda una crema densa, incorporar la resta de la llet i cuinar a foc mig durant 15 minuts.
Apartar del foc incorporar el rovell d’ou i la mantega en daus, barrejar amb un batedor.
RECEPTA DEL RESTAURANT 'CABALLA CANALLA' DEL MERCAT DE LA BARCELONETA PER A MERCAT DE MERCATS 2017
Afegeix un comentari