• 4 mollets sense escates i nets
• 200 g de bolets
• 1 branca de julivert
• 2 cullerades d'oli d'oliva
• 4 cullerades de farina
• 3 cullerades de vi blanc sec
• Suc de llimona
• 1 gra d'all
• 50 g de mantega
• 100 g de nata líquida
• Sal i pebre mòlt
Rentarem els mollets, els assecarem bé i els salpebrarem. Els enfarinarem, sacsejant-los per treure'n l'excés, i els fregirem en una paella amb mantega, a foc fort, uns 8 minuts fins que estiguin torradets. Els mantindrem calents mentre preparem la resta del plat.
Netejarem els bolets amb un drap humit i, si són molt grans, els tallarem a trossos. Pelarem l'all i l'aixafarem i rentarem i picarem el julivert. En una paella amb oli calent hi afegirem els bolets, l'all i el julivert. Ho salpebrarem i ho deixarem coure a foc suau uns 5 minuts, remenant de tant en tant. Hi tirarem una cullerada de farina, ho tornarem a remenar i hi afegirem el vi blanc. Ho deixarem coure un parell de minuts més.
Escalfarem la nata líquida en un cassó, hi afegirem el suc de llimona i ho salpebrarem. Emplatarem els mollets amb els bolets al costat i ho regarem tot amb aquesta salsa.
Afegeix un comentari