Per la mousse de coco
50 grams de sucre
300 ml de llet de coco
4 fulles de gelatina
300 grams de nata
300 ml de ron
Per la crema d’alvocat
50 grams de suc de llima
30 grams de sucre morè de canya
100 grams d’alvocat
Pel sucre de menta
20 fulles de menta
100 grams de sucre
Per la mousse de coco
Escalfar la llet i el sucre fins que es dissolgui. Encara calent, afegir-hi la gelatina prèviament hidratada amb aigua freda. Reservar-ho a temperatura ambient. Muntar la nata fins que tingui una estructura i afegir-hi llet de coco amb la gelatina i el sucre, removent-ho amb moviments evolvents. Afegir-hi licor. Posar-ho en un motllo rectangular amb paper de forn de 2-3 cm de profunditat i posar-ho al congelador unes 4 hores.
Per la crema d’alvocat
Triturar tots els elements i reservar-ho en una mànega pastisseria.
Pel sucre de menta
Triturar les fulles de menta amb el sucre fins aconseguir fer-ne una pasta.
Desemmotllar la mousse de coca i tallar-la en quadrats i arrebossar-ho amb coco. En un plat col·locar els quadrats el mousse, la crema d’alvocat i el sucre de menta.
Recepta cedidia per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron
Afegeix un comentari