• 1 ceba tendra
• Formatge manxego semi
• Pernil salat
• Brou de pollastre
• 1 ou per cap
• Julivert
1. Posem a escalfar el brou de pollastre.
2. Tallem el formatge i el pernil a dauets.
3. Tallem la ceba tendra a dauets.
4. Quan el caldo és ben calent (que no bulli) el remenem perquè formi un remolí.
5. Trenquem l’ou en un bol petit i amb compte l’aboquem dins el brou, que estarà en moviment, per potxar-lo.
6. Quan està cuit (només la clara, el rovell ha de quedar líquid) el retirem amb l’escumadera i el dipositem sobre de paper absorbent.
7. Procedim de la mateixa manera per potxar els altres ous.
Muntem el plat:
En una tassa o bol, posem uns taquets de formatge, de pernil i de ceba tendra.
Damunt hi posem l’ou poché i empolsinem amb julivert fresc.
Amb compte tirarem brou ben calent dins la tassa fins a cobrir-ho tot, i ho deixarem infusionant uns minuts
RECEPTA CEDIDA PER NUNI CUINETES I L'ESPAI CUINA'M
Afegeix un comentari