Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Ous Benedict

Actiu 09 maig, 2016 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

2 english muffins o 4 llesques de pa torrat
4 ous molt frescos
2 talls gruixudets de pernil dolç

Per a la salsa holandesa:
3 rovells d’ou
2 cullerades soperes de suc de llimona
2 cullerades soperes d’aigua
150 g de mantega clarificada tèbia
Sal

Elaboració: 

Obrirem els muffins i els torrarem. O farem servir les torrades. Tallarem el pernil per la meitat.
Farem la salsa holandesa. Per fer-la, podem seguir la manera tradicional: muntant els rovells, el suc, l’aigua i la sal en un bany maria suau. O la manera ràpida: amb el túrmix.
Escalfarem els ous. Per això necessitarem aigua calenta amb vinagre que no arribi a bullir. Farem un remolí, hi posarem els ous amb molt de compte, els deixarem coure 4 o 5 minuts, els traurem, en tallarem les puntes i els tindrem a punt per acabar el plat.
Posarem les torrades o els muffins al plat, a sobre el pernil, després els ous escalfats i finalment la salsa.
RECEPTA CEDIDA PER L'ESPAI CUINA'M

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.