• 250 g de costella de porc
• 3 botifarres crues
• 100 g de vedella
• 6 cebes petites tendres i 3 de mitjanes
• 4 tomàquets madurs
• Menta fresca
• 14 ametlles i 2 grans d'all
• Llard
• Oli, sal i pebre
En una paella, escalfarem oli i llard a parts iguals i, quan estigui calent, li afegirem la costella de porc, prèviament trossejada, les botifarres i la vedella. Ho courem i ho reservarem a part en una cassola de fang.
En la mateixa paella i amb el suc que n'ha quedat, farem un sofregit amb les cebes tallades petites i els tomàquets ratllats i una mica d'aigua, que afegirem quan la ceba estigui rossa. Ho deixarem reduir i, un cop tinguem el sofregit a punt, l'afegirem a la cassola on havíem deixat la carn. També hi posarem les cebes tendres i la menta fresca.
Hi afegirem els pèsols, que haurem pelat i netejat, i els deixarem coure. Quan estiguin, hi posarem la picada, que haurem fet amb les ametlles i els dos grans d'all.
(Recepta extreta del llibre ‘Les Cuineres de Sils’, de la Magrana)
Afegeix un comentari