• Un llobarro d’un quilo
• 150 g de ceba vermella
• 100 g de pastanaga
• 100 g de carbassó
• 1 mandarina, 1 llima i 1 llimona
• Gingebre
• Sal i pebre blanc
Netejarem el llobarro, el filetejarem i el tallarem en 4 racions. Tallarem les verdures en juliana i les saltarem, per separat, durant 30 segons.
Col•locarem les verdures en un paper de forn i, al damunt, el llobarro; hi ratllarem la pell dels cítrics i el gingebre per sobre, salpebrarem i acabarem amb una mica de suc de mandarina.
Tancarem el paper, doblegant-lo pels quatre costats i tancant bé les puntes. Embolicarem el nostre paquetet amb paper d’alumini i el tancarem de la manera més hermètica possible.
Prescalfarem el forn i cuinarem cada papillota durant 20 minuts a 170 graus. A l’hora de muntar el plat, presentarem la papillota sense el paper d’alumini a cada plat i l’obrirem amb l’ajuda d’unes tisores.
Afegeix un comentari