500 g de pochas o mongetes cuites
3 grans d'all negre
3 botifarres o 6 salsitxes
100 g de bull negre o un embotit similar 'de sang' (botifarra per exemple)
150 g de rossinyols
Sal, oli d'oliva verge extra
pebre
Rentem curosament els bolets i les posem a saltejar en una paella amb un raig d'oli. Mentrestant laminem l'all negre, i la meitat ho posem també a la paella perquè es cuini al costat de bolets. Quan ja estan gairebé fetes, les reservem.
A la paella amb l'oli ja perfumat afegim les botifarres que cuinem a foc viu i tallem a trossos (unes tisores van fenomenal) quan ja estan ben daurades i encara estan sucoses per dins.
Afegim el bull tallat en cubs petits i deixem que la calor desfaci el greix i el posi tou. És el moment d'afegir les mongetes, remoure i salpebrar. Al final, posem els bolets reservats perquè no se'ns trenquin amb les operacions de barreja i saltat.
Recepta cedida pel bloc Decuina.net
Afegeix un comentari