• 1 pollastre trossejat a quarts
• 1 pebrot vermell
• 6 alls
• Unes gotes de salsa de soja
• 1/2 pastilla de brou de pollastre
• 1 got i 1/2 d'oli d'oliva
• 1/2 got de vinagre
• Sal
Rentarem el pebrot vermell, el trossejarem i el posarem al got de la batedora. Pelarem els alls i els hi afegirem. Farem el mateix amb la resta d'ingredients, excepte el pollastre i els passarem per la batedora.
Quan tot tingui una consistència homogènia posarem la barreja en un recipient ampli i hi submergirem els trossos de pollastre perquè s'impregnin bé.
Després els col·locarem un a un en la plata que anirà al forn i abocarem per sobre la resta de la salsa de pebrot. Ho deixarem coure tot al voltant d'una hora. Si al cap d'aquest temps el pollastre està cuit però no torradet, encendrem el grill i el deixarem un minuts més perquè es torri lleugerament per sobre.
Afegeix un comentari