Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Pop 'a Feira'

Actiu 28 oct., 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• 1 pop de 2 quilos i mig
• Patates Red Pontiac
• Oli d’oliva
• Sal en escata
• Pebre vermell de la Vera dolç i picant

Elaboració: 

Netejarem bé el pop, revisant ventosa a ventosa, retirant-ne la boca i els ulls i netejant-ne l’interior del cap. Un cop ben net, el courem en una olla alta amb molta aigua, tot introduint-lo dins l’aigua de manera que la boca quedi cap amunt i els tentacles cap avall, i entrar-lo dins l’aigua tres vegades consecutives, deixant-lo dins uns segons i, a la tercera, deixar-lo anar. És el que en diuen ‘bateig’ i es fa perquè els tentacles quedin ordenats.
El deixarem coure uns 40 minuts i, abans de treure’l de l’aigua, el punxarem amb una broqueta per comprovar que és tendre. El deixarem reposar perquè deixi anar l’aigua i la pell es fixi.
Pelarem les patates, les tallarem a làmines (cachelos) i les posarem a bullir en la mateixa aigua de la cocció del pop, fins que estiguin cuites però fermes. Les retirarem i reservarem.
Tallarem els tentacles a talls en diagonal d’un centímetre més o menys i els posarem sobre els cachelos. Hi afegirem una mica de sal en escata, l’oli i empolvarem amb els dos pebres vermells.


RECEPTA DEL BAR LA CAÑOTA. ÉS UNA DE LES TAPES DE MERCAT DE MERCATS 2013

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.