• 8 filets de peix espasa
• 2 grans d'all
• 2 tomàquets madurs
• 1 branca de julivert
• ½ got de llet
• 2 llesques de pa
• 1 ou
• 50 grams de formatge pecorino
• Oli d'oliva
Posarem les dues llesques de pa, sense la crosta, a remullar en la llet, picarem l'all i el julivert i ho barrejarem amb el pa remullat, que haurem escorregut. En el mateix bol hi afegirem l'ou i el formatge pecorino i ho remenarem bé.
Agafarem un dels filets de peix espasa, tallat ben fi, i posarem una porció d'aquesta barreja al mig, després l’embolicarem per fer-ne uns rotllets que lligarem amb cordill de cuinar.
Pelarem i retirarem les llavors dels tomàquets i en farem un puré, que després passarem per la paella, junt amb l'altre gra d'all tallat a làmines. En aquesta salsa hi afegim els rotllets de peix espasa i ho deixarem coure, tapat, uns minuts. Donarem la volta als rotllets perquè es coguin per l'altra banda i, un cop cuits, els retirarem de la paella i en treurem el cordill.
Només quedarà acabar de coure la salsa de tomàquet i, just abans de servir, tornar-hi a posar els rotllets de peix perquè agafin escalfor.
Afegeix un comentari