Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

'Tartaletes' de gambes

Actiu 02 set., 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• Massa de pasta de full
• 8 cullerades de salsa beixamel
• 1 porro
• 100 g de gambes pelades
• Formatge ratllat
• Farina, oli i sal

Elaboració: 

Escalfarem el forn a 180 graus, folrarem motlles per ‘tartaletes’ amb la massa de pasta de full i en punxarem el fons.
Picarem la part blanca del porro i la sofregirem fins que estigui daurada, hi afegirem les gambes i ho remenarem una mica abans d’afegir-hi la beixamel. Ho barrejarem tot bé.
Amb aquesta barreja farcirem les ‘tartaletes’, hi empolsarem formatge ratllat per sobre i ho gratinarem al forn durant 5 minuts. Deixarem que es refredin una mica abans de desmotllar-les.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.