Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona.cat
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Canviar idioma

  • Català
Vés al contingut
Inici
  • Inici
  • Actualitat
  • Cuina de mercat
  • Agenda

Formulari de cerca

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Vimeo
  • Pintrest
  • Youtube
  • rss

Torrada amb bombó de formatge calent

Actiu 08 març, 2013 Per Redacció Mercats BCN
Ingredients
per a 4 persones

• Farina
• Ou
• Llevat fresc
• Sucre
• Aigua amb gas
• Oli de girasol
• Formatge tendre
• Broquetes fusta
• Pa de pagès

Elaboració: 

Primer, prepararem la pasta de fregir barrejant tots els ingredients alhora i ho deixarem reposar a la nevera unes 2 hores perquè el llevat reaccioni.

Passat aquest temps, agafarem el formatge i el farem a talls d'uns 40 grams. Els punxarem en una broqueta de fusta , els banyarem un a un dins la pasta i els fregirem amb l'oli ben calent.

Mentre els anem fregint, llescarem i torrarem el pa. A l'hora de muntar el plat, ben simple: una torradeta com a base i el formatge per sobre.

Si per fer aquesta proposta trieu un formatge molt cremós, millor que el deixeu una mica al congelador abans de fregir-lo, perquè no es desfaci.

VEURE VÍDEO

Afegeix un comentari

Més informació sobre els formats de text

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per identificar que sou una persona i no una màquina.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Filtre Cuina de mercat

  • arròs i cereals
  • aviram
  • begudes
  • bolets
  • carn
  • dolços
  • fruita
  • làctics
  • llegum
  • marisc
  • ous
  • pasta
  • peix
  • verdures

Dificultat

  • elaborada
  • fàcil

Divisió de la carta

  • aperitiu
  • còctels
  • postres
  • primer plat
  • salses
  • segon plat
Tuits de @MercatsBCN

Institut Municipal de Mercats de Barcelona

Carrer Gran de Sant Andreu, 200. / 93 413 28 90

Aquesta web està sota la llicència Reconeixement-NoComercial-Com-partirIgual 3.0 Espanya.