Ingredients
per a 8 persones
600/800 gr de mongeta (cuita)
1 ceba de Figueres
1 dent d’all
suc de una llimona
150 ml d'oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
brots d’userda
llavors de sèsam negre
250 gr de tomàquets secs
torrades
Elaboració:
Bullir uns minuts els tomàquets secs en aigua perquè s'hidratin. Treure de l'aigua i assecar amb un drap.
Col·locar les mongetes, la ceba, l'all, el suc de llimona, oli, sal i pebres en el got de la batedora. Batre fins a aconseguir una textura uniforme.
Col·locar el tomàquets damunt de les torrades i cobrir-les amb humus. Decorar amb llavors de sèsam negre i brots d’userda.
Recepta cedida pel Mercat la Guineueta en el marc del cicle Tasta’ns. Autor Claudio Masala. Organitza Inspira Gastronomia.
Afegeix un comentari