• 500 g de bolets variats
• 3 branques d'api
• 3 pastanagues
• 1 pebrot vermell
• 2 cebes
• 6 alls
• Romaní fresc
• Julivert fresc
• Nous picades
• Oli d'oliva
• Sal
Rentarem amb cura tots els bolets i tallarem els més grans per la meitat o a quarts. Rentarem també i tallarem a tires el pebrot. Pelarem les pastanagues i l'api i tallarem les primeres a rodelles i el segon a làmines fines.
Posarem una olla amb aigua al foc i quan comenci a bullir hi escaldarem les hortalisses i les retirarem. Amb la mateixa aigua, sense deixar que torni a bullir, preparem una infusió amb el romaní.
Pelarem i picarem els alls i tallarem les cebes en mitges llunes i les daurarem a la paella amb una mica d'oli. Quan la ceba sigui transparent, hi afegirem els bolets i amb foc fort els saltarem uns dos minuts.
Després hi posarem les hortalisses i una mica de la infusió de romaní. Ho rectificarem de sal i ho deixarem coure 10 minuts més. Així que el suc s'hagi reduït una mica hi afegirem les nous picades.
Abans de treure-ho a taula, hi tirarem una mica de julivert picat per sobre i ho adornarem amb una branqueta de romaní.
Afegeix un comentari