• 800 g de filet de vedella
• 400 g de cebes
• 400 g de xampinyons
• 50 g de mantega
• 2 cullerades d’oli
• 1 cullerada de mostassa de Dijon
• ¼ de litre de nata líquida espessa
• Sal i pebre
Farem el filet de vedella a talls de mig centímetre de gruix, a contrasentit de les fibres. Després, cada tall a tires d’un centímetre ara a en el sentit de les fibres.
Sofregirem les cebes, tallades a rodelles, i els xampinyons en una paella amb oli calent. Abaixarem el foc i ho deixarem fins que tot estigui cuit. Apagarem el foc i eliminarem el suc de la cocció.
En una altra paella, escalfarem la mantega i saltarem la carn durant 3-4 minuts, remenant-la constantment. Hi afegirem els xampinyons i la ceba i salpebrarem.
Abaixarem el foc i hi afegirem la nata i la mostassa. Ho deixarem cinc minuts i ho servirem acompanyat d’arròs blanc.
Afegeix un comentari